ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ARIETE RAISED 81,5-119 cm MENABO ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ STANDARD-RAISED RAILING max 55 X 55 mm - 2 ΤΕΜ.

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ARIETE RAISED 81,5-119 cm MENABO ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ STANDARD-RAISED RAILING max 55 X 55 mm - 2 ΤΕΜ.

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 100 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 12050/MB
EAN:
Viewed 1564 times
Τιμή: 138,30€


Προ-συναρμολογημένες, πτυσσόμενες μπάρες οροφής ARIETE RAISED από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με ενσωματωμένες κλειδαριές στα άκρα τους. Κατάλληλες για οχήματα που διαθέτουν Standard/Raised Rails - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες, οι οποίες δεν εφάπτονται στην οροφή του αυτοκινήτου (με κενό) και μέγιστες διαστάσεις 55 Χ 55 mm.

Οι μπάρες της σειράς ARIETE RAISED αποτελούν μία από τις πιο ελαφριές, πρακτικές και εργονομικές λύσεις χάρις στον σχεδιασμό τους, καθώς έχουν πλακέ προφίλ με στρογγυλοποιημένες γωνίες και είναι πτυσσόμενες, δηλαδή μπορούν να επεκταθούν και να ρυθμιστούν κατάλληλα, ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα οχήματα και διαφορετικές διαστάσεις οροφών κατά την τοποθέτηση τους. Στα άκρα τους διαθέτουν ανθεκτικούς, ευλύγιστους, τρακτερωτούς ιμάντες, οι οποίοι ασφαλίζουν με ειδικό κλιπ κάτω από το εξωτερικό καπάκι και σφίγγουν για να εφαρμόζουν τέλεια επάνω στις ήδη υπάρχουσες παράλληλες μπάρες (railing) της οροφής. Είναι εξοπλισμένες με κλειδαριές για ασφάλεια και αποφυγή κλοπής κατά την στάθμευση μαζί με πρόσθετο προστατευτικό κάλυμμα, που ανοίγει συρταρωτά προς τα πάνω/κάτω για την εισαγωγή του κλειδιού.

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τις παράλληλες μπάρες του οχήματος είναι ενισχυμένα με επένδυση από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Συμβατή με Standard/Raised Rails - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες, οι οποίες δεν εφάπτονται στην οροφή του αυτοκινήτου (με κενό) και μέγιστες διαστάσεις max: 55 Χ 55 mm.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τις δύο μπάρες με τα άκρα (πόδια) τους για την τοποθέτηση, αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας (κλειδαριές με κλειδί), εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

- Μήκος μπάρας (μαζί με τα άκρα)81,5 cm - 119,5 cm (ρυθμιζόμενο μήκος).
- Μήκος μπάρας (χωρίς τα άκρα): 67 cm - 100,5 cm (ρυθμιζόμενο μήκος).
- Φάρδος μπάρας: 40 mm.
- Ύψος μπάρας: 28 mm.
- Φάρδος άκρων100 mm.
- Ύψος άκρων (συνολικά)*: 75 mm.

Συμβατό Railing: Standard-Raised rails (με κενό) max 55 Χ 55 mm.
Υλικό μπάρας: Αλουμίνιο.
Σχήμα: Πλακέ με στρογγυλοποιημένες γωνίες.
Μέγιστο βάρος φορτίου: 75 kg.
- Bάρος μπάρας: 3,4 kg.

- Περιλαμβάνει: Μπάρες, άκρα (πόδια) με ιμάντες, αντικλεπτικό σύστημα, εργαλεία συναρμολόγησης, οδηγίες χρήσης.

*Δείτε το διάγραμμα στις φωτογραφίες για πρόσθετες διαστάσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV GS και CITY CRASH TEST.

Συσκευασία 2 τεμαχίων.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart