ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ TIGER BLACK 120 cm MENABO (STANDARD - RAISED/FLUSH RAILS) - 2 ΤΕΜ.

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ TIGER BLACK 120 cm MENABO (STANDARD - RAISED/FLUSH RAILS) - 2 ΤΕΜ.

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 8590/MB
EAN:8003168024699
Viewed 1864 times
Τιμή: 116,40€


Μπάρες οροφής της σειράς TIGER από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα - ενισχυμένο υλικό με ένα πρόσθετο λεπτό στρώμα οξείδωσης αλουμινίου, ενσωματωμένο πλήρως στην εξωτερική επιφάνεια της μπάρας, αναδεικνύοντας τη μεταλλική φύση της και προσφέροντας σταθερότητα απόχρωσης, ανθεκτικότητα και ευκολία συντήρησης - με ενσωματωμένα άκρα (πόδια) και υποδοχή T-track στο πάνω μέρος, η οποία καλύπτεται με ελαστικό αντιολισθητικό κάλυμμα προστασίας κατά μήκος της. Κατάλληλες για οχήματα που διαθέτουν Standard/Raised Rails - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες, οι οποίες δεν εφάπτονται στην οροφή του αυτοκινήτου (με κενό), καθώς εξίσου και με οχήματα που διαθέτουν Flush Rails - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες, οι οποίες εφάπτονται στην οροφή του αυτοκινήτου κατά μήκος (χωρίς κενό).

Αεροδυναμικού σχεδιασμού με οβάλ σχήμα (προφίλ), διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος), η οποία μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά. και διαθέτουν αναμονές για προσθήθη αντικλεπτικού συστήματος (κλειδαριές ασφαλείας - δεν περιλαμβάνονται, πωλούνται ξεχωριστά) και άκρα (πόδια τοποθέτησης), τα οποία "πιάνουν" πάνω στις ήδη υπάρχουσες παράλληλες μπάρες της οροφής. Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τις παράλληλες μπάρες του οχήματος είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τις δύο μπάρες με τα άκρα (πόδια) τους για την τοποθέτηση, εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε πρόσθετο εξοπλισμό/εξάρτημα στην υποδοχή T-track θα χρειαστείτε τον προαιρετικό σύνδεσμο T-SYSTEM - 11010/MB (δεν περιλαμβάνεται - πωλείται ξεχωριστά). Επίσης, στα άκρα (πόδια) υπάρχουν αναμονές για προσθήκη κλειδαριάς 8480/MB (δεν περιλαμβάνονται - πωλούνται ξεχωριστά). 

- Μήκος μπάρας120 cm.
- Φάρδος μπάρας: 48 mm.
- Ύψος μπάρας: 28 mm.
- Μέγιστο μήκος υποδοχής T-track (κάτω μέρος)22 mm.
-
 Μικρότερο μήκος υποδοχής T-track (άνω μέρος): 11 mm.
Υλικό μπάρας: Ανοδιωμένο αλουμίνιο.

- Χρώμα: Μαύρο.
Σχήμα: Οβάλ.
Μέγιστο βάρος φορτίου: 75 kg.
Περιλαμβάνει: Μπάρες, άκρα (πόδια), εργαλεία συναρμολόγησης, οδηγίες χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV, ISO/PAS 11154:2006 ρήτρες 5.2.5, 5.3.5, DIN 75302:1991.

-> Τις κλειδαριές 8480/MB για τις μπάρες της σειράς TIGER μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ

Συσκευασία 2 τεμαχίων.


Size Chart