ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SHERMAN 120 cm MENABO (STANDARD/RAISED RAILS) - 2 ΤΕΜ.

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SHERMAN 120 cm MENABO (STANDARD/RAISED RAILS) - 2 ΤΕΜ.

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 9590/MB
EAN:8003168031550
Viewed 1549 times
Τιμή: 101,60€


ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SHERMAN 120 cm MENABO (STANDARD/RAISED RAILS) - 2 ΤΕΜ.

Μπάρες οροφής της σειράς SHERMAN από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με ενσωματωμένες κλειδαριές στα άκρα (πόδια) και υποδοχή T-track στο πάνω μέρος, η οποία καλύπτεται με ελαστικό αντιολισθητικό κάλυμμα προστασίας κατά μήκος της. Κατάλληλες για οχήματα που διαθέτουν Standard/Raised Rails - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες, οι οποίες δεν εφάπτονται στην οροφή του αυτοκινήτου (με κενό).

Αεροδυναμικού σχεδιασμού με τετραγωνοποιημένο οβάλ σχήμα (προφίλ), διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος), η οποία μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά. και είναι εξοπλισμένες με κλειδαριές ασφαλείας και άκρα (πόδια τοποθέτησης), τα οποία "πιάνουν" πάνω στις ήδη υπάρχουσες παράλληλες μπάρες της οροφής. Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τις παράλληλες μπάρες του οχήματος είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τις δύο μπάρες με τα άκρα (πόδια) τους για την τοποθέτηση, αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας (κλειδαριές με κλειδί), εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε πρόσθετο εξοπλισμό/εξάρτημα στην υποδοχή T-track θα χρειαστείτε τον προαιρετικό σύνδεσμο T-SYSTEM - 11010/MB (δεν περιλαμβάνεται - πωλείται ξεχωριστά).

- Μήκος μπάρας120 cm.
- Φάρδος μπάρας: 47 mm.
- Ύψος μπάρας: 27 mm.
- Μέγιστο μήκος υποδοχής T-track (κάτω μέρος)21 mm.
-
 Μικρότερο μήκος υποδοχής T-track (άνω μέρος): 9 mm.
Υλικό μπάρας: Αλουμίνιο.
Σχήμα: Τετραγωνοποιημένο οβάλ.
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 90 kg.
Περιλαμβάνει: Μπάρες, άκρα (πόδια), κλειδαριές ασφαλείας, εργαλεία συναρμολόγησης, οδηγίες χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV, ISO/PAS 11154:2006 ρήτρες 5.2.5, 5.3.5, DIN 75302:1991.

Συσκευασία 2 τεμαχίων.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart