ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ MIZAR 300 LT ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ALCOR 3/ALCOR 4 ΜΕΝΑΒΟ

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ MIZAR 300 LT ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ALCOR 3/ALCOR 4 ΜΕΝΑΒΟ

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κωδικός: 7800/MB
EAN: 8003168042242
Viewed 594 times
Τιμή: 446,40€

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ MIZAR 300 LT ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ALCOR 3/ALCOR 4 ΜΕΝΑΒΟ

Μπαγκαζιέρα κοτσαδόρου MIZAR από την MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας πλαστικό, ιδανική για τη δημιουργία επιπρόσθετου αποθηκευτικού χώρου σε περίπτωση ταξιδιού και συμβατή για τοποθέτηση αποκλειστικά πάνω στις βάσεις ποδηλάτων κοτσαδόρου ALCOR 3/ALCOR 4 της MENABO

Διαθέτει μπροστινό πατενταρισμένο αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας, όπου επιτρέπει την αφαίρεση του κλειδιού μόνο εάν το καπάκι είναι απόλυτα κλειστό, αντικλεπτικό στρογγυλό πόμολο (ροδέλα) με κλειδί στο πίσω μέρος για να συγκρατείται και να ασφαλίζει επάνω στο κάθετο πλαίσιο της βάσης, σύστημα σταθεροποίησης της μπαγκαζιέρας με σφιγκτήρες στο κάτω μέρος για να εφάπτεται τέλεια πάνω στο οριζόντιο πλαίσιο της βάσης και πλαστικούς ιμάντες πρόσδεσης (μπροστά και πίσω) για επιπλέον ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων κατά τη μεταφορά. Παράλληλα, όταν δεν είναι σε χρήση η μπαγκαζιέρα, μπορεί να αφαιρεθεί και να αποθηκευτεί εύκολα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την βάση κοτσαδόρου μόνη της για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ποδηλάτων σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, τοποθέτησης και συναρμολόγησης για την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή της.

- Χρώμα: Μαύρο.
- Διαστάσεις (εξωτερικά): 1150 Χ 538 Χ 574 mm
- Χωρητικότητα φορτίου: 300 Lt.
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 45 Kg.
- Περιλαμβάνει: Αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας (κλειδαριά), αντικλεπτικό πόμολο, σύστημα στήριξης, ιμάντες πρόσδεσης και οδηγίες χρήσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Για χρήση και τοποθέτηση της μπαγκαζιέρας MIZAR στο όχημα σας είναι απαραίτητη μαζί η παράλληλη αγορά μία από τις βάσεις ποδηλάτου κοτσαδόρου ALCOR 3 ή ALCOR 4.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε επίσης αναλυτικά:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Size Chart