ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MARATHON 460 DARK ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΑΤ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΥΦΗ MENABO - 1 ΤΕΜ.

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MARATHON 460 DARK ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΑΤ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΥΦΗ MENABO - 1 ΤΕΜ.

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 2 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 6570/MB
EAN:8003168012986
Viewed 9887 times
Τιμή: 323,50€

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MARATHON 460 DARK ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΑΤ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΥΦΗ MENABO - 1 ΤΕΜ.

Μπαγκαζιέρα οροφής της σειράς MARATHON από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας ABS πλαστικό σε μαύρο χρώμα με ματ, ανάγλυφη υφή. Ένα προϊόν υψηλής αισθητικής, που διαθέτει:

  • Ιταλικό, κομψό, στρογγυλοποιημένο design με αεροδυναμικό σχεδιασμό.
  • Αεροτομή και νεύρα κατά μήκος του καπακιού για καλύτερη απόδοση αεροδυναμικής αντίστασης.
  • Ενσωματωμένο αντικλεπτικό σύστημα με κεντρικό κλείδωμα για ασφάλεια του μεταφερόμενου εξοπλισμού από πιθανό κίνδυνο κλοπής.
  • Ιμάντες πρόσδεσης φορτίου για σταθερή συγκράτηση των αποσκευών κατά την μεταφορά.

Χάρις στον σχεδιασμό και την υφή της, η σειρά MARATHON αποτελεί μία sport επιλογή, ιδανική για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι σας, αυξάνοντας τον χώρο των αποσκευών σας, χαρίζοντας σας την δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας όλα τα απαραίτητα σε κάθε απόδραση!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η μπαγκαζιέρα μπορεί να τοποθετήθει επάνω σε μπάρες οροφής αυτοκινήτου με τους ακόλουθους τρόπους:

1)U-Bolts 60 mm: Εξωτερικό kit σύνδεσμων τοποθέτησης σε μορφή U ή ανάποδο Π, που σταθεροποιείται με την χρήση πεταλούδων εσωτερικά της μπαγκαζιέρας και διαθέτει υποδοχές για να περνάνε οι ιμάντες πρόσδεσης φορτίου. Συμβατό με μπάρες οροφής που έχουν μέγιστες διαστάσεις 60 mm Χ 35 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min) και απόσταση τοποθέτησης μεταξύ των μπαρών από 660 mm έως 780 mm - το kit περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

2)U-Bolts 80 mm: Εξωτερικό kit σύνδεσμων τοποθέτησης σε μορφή U ή ανάποδο Π, που σταθεροποιείται με την χρήση πεταλούδων εσωτερικά της μπαγκαζιέρας και διαθέτει υποδοχές για να περνάνε οι ιμάντες πρόσδεσης φορτίου. Συμβατό με μπάρες οροφής που έχουν μέγιστες διαστάσεις 80 mm Χ 35 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min) και απόσταση τοποθέτησης μεταξύ των μπαρών από 660 mm έως 780 mm - το kit με κωδικό 12460/MB δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, πωλείται ξεχωριστά.

3)T-system 20 mm: Kit σύνδεσμων τοποθέτησης σε μορφή Τ, το οποίο σταθεροποιείται με την χρήση πεταλούδων εσωτερικά της μπαγκαζιέρας και εισχωρεί συρταρωτά επάνω στην μπάρα οροφής, αφαιρώντας τις πλαστικές τάπες στα πλάγια των άκρων της. Συμβατό με μπάρες που διαθέτουν εγκοπή (σιρίτι) σε σχήμα Τ στο άνω μέρος τους, διαστάσεις Τ υποδοχής 20 mm το άνω πιο φαρδύ μέρος της βίδας (W) και min 8,5 mm ο λαιμός της βίδας (X), καθώς και απόσταση τοποθέτησης μεταξύ των μπαρών από 570 mm έως 840 mm - το kit περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει την μπαγκαζιέρα, η οποία έρχεται συναρμολογημένη, το εξωτερικό kit τοποθέτησης U-Bolts 60 mm, το kit τοποθέτησης T-System 20 mm, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

Εξωτερικές διαστάσεις: 1950 X 790 X 360 mm (ΜxΠxΥ).
Εσωτερικές διαστάσεις (ωφέλιμος χώρος): 1900 X 710 X 338 mm (ΜxΠxΥ).
Χρώμα/Υφή: Μαύρη με ματ, ανάγλυφη υφή.
Υλικό: ABS πλαστικό.
Χωρητικότητα: 460 λίτρα.
Βάρος μπαγκαζιέρας: 17 kg.
Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 50 kg max.
Άνοιγμα: Μονό, από την δεξιά πλευρά.
Συμβατή με μπάρες που έχουν απόσταση τοποθέτησης: 570 mm (min) έως 840 mm (max) - ανάλογα το kit τοποθέτησης που θα επιλεγεί να χρησιμοποιηθεί.
Μέγιστο όριο ταχύτητας οδήγησης: 130 km/h max υπό προϋποθέσεις.
- Περιλαμβάνει: Εξωτερικό σύστημα δέσης U-Bolts 60 mm, σύστημα δέσης T-system 20 mm, δύο ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, εργαλεία συναρμολόγησης και οδηγίες χρήσης.
Εγγύηση προϊόντος: 2 έτη από την αγορά και εφόσον τηρούνται όλοι οι κανονισμοί ασφαλούς χρήσης. 

Το προϊόν είναι σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Φέρει έγγραφα με επίσημες εγκρίσεις CITY CRASH TEST.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Size Chart