ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 400 BLACK ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 400 BLACK ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 3400/MB
EAN:8003168134015
Viewed 6286 times
Τιμή: 354,60€


ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 400 BLACK ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

- Εξωτερικές διαστάσεις: 1640 X 360 X 790 mm (ΜxΠxΥ).
- Εσωτερικές διαστάσεις: 1570 X 338 X 710 mm (ΜxΠxΥ).
- Χρώμα/Υφή: Μαύρη με γυαλιστερή υφή.
- Χωρητικότητα: 400 lt.

- Υλικό: Ανθεκτικό ABS πλαστικό υψηλής ποιότητας.
- Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 75 kg.
- Βάρος μπαγκαζιέρας: 15 kg.
- Άνοιγμα: Από τα δεξιά πλευρά.
- Περιλαμβάνει: Αντικλεπτικό διπλό σύστημα, ιμάντες δέσης εξοπλισμού.

Μπαγκαζιέρα οροφής της σειράς MANIA από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας ABS ανθεκτικό πλαστικό σε μαύρο χρώμα με γυαλιστερή υφή και χωρητικότητα φορτίου 400 lt. Ιδανική επιλογή για τη δημιουργία επιπρόσθετου αποθηκευτικού χώρου κατά τη διάρκεια ταξιδιού ή και για μεταφορές εντός πόλης, ώστε να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό σας πάντα μαζί!

Προϊόν με κομψό και στρογγυλοποιημένο design, υψηλής αισθητικής, στο κάτω μέρος διαθέτει ειδικές αναμονές, οι οποίες εφαρμόζουν επάνω στις μπάρες για καλύτερη πρόσφυση και τοποθέτηση. Είναι εξοπλισμένη με μπροστινό πατενταρισμένο αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας 2 σημείων, όπου επιτρέπει την αφαίρεση του κλειδιού μόνο εάν το καπάκι είναι απόλυτα κλειστό για τη προστασία των προσωπικών αντικειμένων και αεροτομή στο πίσω μέρος για να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση στην αεροδυναμική της αντίσταση. Στο εσωτερικό της έχει αναμονές για τη στερέωση των ιμάντων πρόσδεσης φορτίου, προσφέροντας έτσι ασφάλεια στα μεταφερόμενα είδη. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Η μπαγκαζιέρα MANIA 400 μπορεί να τοποθετηθεί βάσει του τύπου της εκάστοτε μπάρας οροφής με 2 διαφορετικούς τρόπους και αναλυτικότερα με:

1) T-SYSTEM 20 mm: Κατάλληλο kit τοποθέτησης για μπάρες αλουμινίου, που διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος της μπάρας), το οποίο μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά. Συμβατό με μπάρες αλουμινίου, που έχουν το μέγιστο μήκος της υποδοχής T-track 20 mm (w) και το μικρότερο μήκος της υποδοχής T-track έως και 6.5 mm (x) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ή 

2) U-BOLT 60 mm: Συμβατό kit τοποθέτησης για μπάρες οροφής, που έχουν διαστάσεις το μέγιστο 60 Χ 35 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε τη μπαγκαζιέρα επάνω σε μπάρες οροφής με μεγαλύτερες διαστάσεις το μέγιστο 80 Χ 35 mm (max), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό σύνδεσμο U-BOLT 80 mm 12460/MB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Έγκριση TÜV SÜD, CITY CRASH, συμβατό με DIN 75302 και ISO/PAS 11154:2006.

-> Δείτε όλες τις μπαγκαζιέρες της σειράς MANIA σε όλες τις εκδόσεις ΕΔΩ

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι εξαντλήσεως παλιότερων αποθεμάτων οι μπαγκαζιέρες ΜΑΝΙΑ 400 να έρχονται με σύστημα δέσης Τ-SYSTEM 20 mm και L QUICK FIX HOOKS SYSTEM (70392/MB) αντί των προαναφερθέντων kit τοποθέτησης - σε όλες τις νέες παραλαβές ο οίκος ΜΕΝΑΒΟ έχει αντικαταστήσει τον τρόπο τοποθέτησης με νέα συστήματα δέσης κι εφαρμογής.


Size Chart