ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 320 WHITE ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 320 WHITE ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 8290/MB
EAN:8003168022169
Viewed 3812 times
Τιμή: 272,40€


ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ MANIA 320 WHITE ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ MENABO

- Εξωτερικές διαστάσεις: 1370 X 360 X 790 mm (ΜxΠxΥ).
- Εσωτερικές διαστάσεις: 1300 X 338 X 710 mm (ΜxΠxΥ).
- Χρώμα/Υφή: Λευκή με γυαλιστερή υφή.
- Χωρητικότητα: 320 lt.

- Υλικό: Ανθεκτικό ABS πλαστικό υψηλής ποιότητας.
- Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 50kg.
- Βάρος μπαγκαζιέρας: 8,2 kg.
- Άνοιγμα: Από τα δεξιά πλευρά.
- Περιλαμβάνει: Αντικλεπτικό σύστημα, ιμάντες δέσης εξοπλισμού.

Μπαγκαζιέρα οροφής της σειράς MANIA από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας ABS ανθεκτικό πλαστικό σε λευκό χρώμα με γυαλιστερή υφή και χωρητικότητα φορτίου 320 lt. Ιδανική επιλογή για τη δημιουργία επιπρόσθετου αποθηκευτικού χώρου κατά τη διάρκεια ταξιδιού ή και για μεταφορές εντός πόλης, ώστε να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό σας πάντα μαζί!

Προϊόν με κομψό και στρογγυλοποιημένο design, υψηλής αισθητικής, στο κάτω μέρος διαθέτει ειδικές αναμονές, οι οποίες εφαρμόζουν επάνω στις μπάρες για καλύτερη πρόσφυση και τοποθέτηση. Είναι εξοπλισμένη με αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας και αεροτομή στο πίσω μέρος για να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση στην αεροδυναμική της αντίσταση. Στο εσωτερικό της έχει αναμονές για τη στερέωση των ιμάντων πρόσδεσης φορτίου, προσφέροντας έτσι ασφάλεια στα μεταφερόμενα είδη. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Η μπαγκαζιέρα MANIA 320 μπορεί να τοποθετηθεί βάσει του τύπου της εκάστοτε μπάρας οροφής με 2 διαφορετικούς τρόπους και αναλυτικότερα με:

U-BOLT 60 mm: Συμβατό kit τοποθέτησης για μπάρες οροφής, που έχουν διαστάσεις το μέγιστο 60 Χ 35 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε τη μπαγκαζιέρα εναλλακτικά επάνω:

1) σε μπάρες οροφής με μεγαλύτερες διαστάσεις 80 Χ 35 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό σύνδεσμο U-BOLT 80 mm 6500/MB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά) ή

2) σε μπάρες αλουμινίου, που διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος της μπάρας), το οποίο μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά., που έχουν το μέγιστο μήκος της υποδοχής T-track 13 ή 20 mm (w) και το μικρότερο μήκος της υποδοχής T-track 8.5 mm (x), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό σύνδεσμο T-SYSTEM 20 mm 12010/MB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Έγκριση TÜV SÜD, CITY CRASH, συμβατό με DIN 75302 και ISO/PAS 11154:2006.

-> Δείτε όλες τις μπαγκαζιέρες της σειράς MANIA σε όλες τις εκδόσεις ΕΔΩ

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart