ΣΕΤ ROOF RACK ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DELTA ΧL BLACK 161 cm ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΚΡΩΝ TYPE G/FP ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΟΡΟΦΗ MENABO - 2 ΤΕΜ.

ΣΕΤ ROOF RACK ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DELTA ΧL BLACK 161 cm ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΚΡΩΝ TYPE G/FP ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΟΡΟΦΗ MENABO - 2 ΤΕΜ.

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 100 remain
Κωδικός: 12540/MB
EAN:
Viewed 193 times
Τιμή: 196,35€

ΣΕΤ ROOF RACK ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DELTA XL BLACK 161 cm ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΚΡΩΝ TYPE G/FP ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΟΡΟΦΗ MENABO - 2 ΤΕΜ.

Μπάρες οροφής της σειράς DELTA από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα - ενισχυμένο υλικό με ένα πρόσθετο λεπτό στρώμα οξείδωσης αλουμινίου, ενσωματωμένο πλήρως στην εξωτερική επιφάνεια της μπάρας, αναδεικνύοντας τη μεταλλική φύση της και προσφέροντας σταθερότητα απόχρωσης, ανθεκτικότητα και ευκολία συντήρησης - με υποδοχή T-track στο πάνω μέρος τους, που καλύπτεται με ελαστικό αντιολισθητικό κάλυμμα προστασίας κατά μήκος. Κατάλληλες για οχήματα με απλή οροφή, που δεν διαθέτουν railing - εργοστασιακά ενσωματωμένες παράλληλες μπάρες κατά μήκος της οροφής τους και για οχήματα με πιο κεκλιμένη ή κυρτή οροφή.

Πλήρους αεροδυναμικού σχεδιασμού με προφίλ που θυμίζει το γράμμα D (ελαφρώς πτεροειδές/wing σχήμα). Διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος), που μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά., ενώ στις άκρες τους έχουν πρόσθετο προστατευτικό καπάκι, που ανοίγει συρταρωτά προς τα πάνω/κάτω για την εισαγωγή του συνδέσμου τοποθέτησης και στο κάτω μέρος τους κλίμακα μήκους (μεζούρα) για σωστή και γρήγορη τοποθέτηση των άκρων (ποδιών) επάνω στο όχημα.

Χάρις στον εργονομικό σχεδιασμό και το ιδιαίτερο σχήμα τους, οι μπάρες DELTA μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα, γέρνοντας τες κατά την τοποθέτηση δεξιά ή αριστερά κάποιες μοίρες, ώστε να πάρουν την κατάλληλη κλίση επάνω στα καπάκια και τα άκρα τους για να ευθυγραμμιστούν παράλληλα με πιο κυρτές οροφές αυτοκινήτων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Οι μπάρες τοποθετούνται επάνω στην οροφή του οχήματος συνδυαστικά με τα καπάκια 9530/MB, που είναι κατασκευασμένα από PA6, πλαστικό πολυαμιδίου 6 με υψηλή επιφανειακή σκληρότητα για στιβαρότητα και αντοχή στη φθορά (περιλαμβάνονται στην συσκευασία του σετ) και με ειδικά άκρα (πόδια - δεν περιλαμβάνονται, πωλούνται ξεχωριστά), τα οποία επιλέγονται με βάση τη μάρκα, το μοντέλο, τη χρονολογία, καθώς και τις υποδοχές - fixpoints που μπορεί να διαθέτει το αυτοκίνητο.

Το σετ περιλαμβάνει εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης μαζί με ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης και αποτελείται από:

1) Δύο μπάρες DELTA M BLACK (10370/MB)
2) Προστατευτικά καπάκια άκρων DELTA FEET KIT (9530/MB)

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Στα καπάκια 9530/MB υπάρχουν έτοιμες αναμονές για προσθήκη προαιρετικού αντικλεπτικού συστήματος - κλειδαριές 8480/MB (δεν περιλαμβάνονται - πωλούνται ξεχωριστά).

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε πρόσθετο εξοπλισμό/εξάρτημα στην υποδοχή T-track και δεν διαθέτει την βίδα Τ, τότε θα χρειαστείτε τον προαιρετικό σύνδεσμο T-SYSTEM 11010/MB (δεν περιλαμβάνεται - πωλείται ξεχωριστά).

Μήκος μπάρας: 161 cm.
Φάρδος μπάρας: 60 mm.
Ύψος μπάρας: 30 mm..
Μέγιστο μήκος υποδοχής T-track (κάτω μέρος): 21 mm.
Μικρότερο μήκος υποδοχής T-track (άνω μέρος): 11 mm.
Υλικό μπάρας: Ανοδιωμένο αλουμίνιο.
Χρώμα μπάρας: Μαύρο.
Σχήμα: D (ελαφρώς πτεροειδές/wing). 
Βάρος σετ μπαρών: 2,8 kg.
Διαστάσεις καπακιών: 104 X 90 mm (ΜxΥ).
Υλικό καπακιών: Πλαστικό πολυαμιδίου 6 (PA6).
Χρώμα καπακιών: Μαύρο.
Συνολικό ύψος μπάρας και καπακιών: 125 mm.
Βάρος καπακιών: 1,6 kg.
Μέγιστο βάρος φορτίου: 50 kg (με FIX G/GS άκρο) / 75 kg (με FIX FP άκρο)
- Περιλαμβάνει: Μπάρες οροφής, προστατευτικά καπάκια, εργαλείο συναρμολόγησης και οδηγίες χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV GS, DIN 75302:1991.

Συσκευασία 1 kit (για 2 μπάρες).

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Size Chart