ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ BIKI ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή FAT BIKES MENABO

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ BIKI ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή FAT BIKES MENABO

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 3370/MB
EAN:8003168805076
Viewed 6941 times
Τιμή: 57,60€


ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ BIKI ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή FAT BIKES MENABO

Βάση ποδηλάτου πορτ μπαγκάζ BIKI από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, ιδανική για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων, συμβατή εξίσου με FAT bike, κατάλληλη για να έχετε τον ποδηλατικό εξοπλισμό σας πάντα μαζί σε οποιαδήποτε απόδραση. Ιδανικό προϊόν για τοποθέτηση στα περισσότερα οχήματα Hatchback (HTB), Sedan, SW, 3θυρα, 4θυρα, 5θυρα και σε οχήματα που διαθέτουν μεταλλική αεροτομή οροφής.

Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενο με ροδέλες, εξοπλισμένο με εξαιρετικής αντοχής ιμάντες πρόσδεσης, οι οποίοι εισχωρούν στις εγκοπές μεταξύ αμαξώματος - πόρτας πορτ μπαγκάζ περιμετρικά και προσαρμόζονται κατάλληλα για τη καλύτερη πρόσφυση, τοποθέτηση και συγκράτησή της σε οποιοδήποτε όχημα. Στο πάνω μέρος έχει 2 ρυθμιζόμενους βραχίονες, στους οποίους το κάθε ποδήλατο στηρίζεται και δένεται με νάυλον υφασμάτινους ιμάντες για να παραμένει σταθερό κατά τη μεταφορά. Είναι πλήρως αναδιπλούμενη για να παραμένει κλειστή και να μην εμποδίζει την ορατότητα του οδηγού κατά τη μετακίνηση, καθώς και για να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει χώρο, όταν δεν είναι σε χρήση.

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το όχημα ή τον σκελετό των ποδηλάτων είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Συμβατή με ποδήλατα τριγωνικού πλαισίου, σκελετούς με διάμετρο min: 25 mm. / max: 60 mm., διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) min: 30 Χ 50 mm. / max: 50 Χ 75 mm., ενώ δεν υπάρχει περιορισμός που αφορά τη διάμετρο ή το πλάτος ελαστικού και το μήκος μεταξονίου. Κατάλληλη βάση στήριξης για όλους τους τύπους συμβατικών ποδηλάτων, με συμβατικά ή φαρδιά ελαστικά (FAT bike).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης για γρήγορη εφαρμογή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη τοποθέτηση και μεταφορά του εξοπλισμού, η πινακίδα κυκλοφορίας και τα φανάρια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα πρέπει πάντοτε να παραμένουν ορατά στο οδικό δίκτυο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να γίνει παράλληλη χρήση του πλαισίου πινακίδας με τα ενσωματωμένα φανάρια 2760/MB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά). Επίσης, σε περίπτωση που το πλαίσιο του ποδηλάτου δεν είναι τριγωνικό, θα πρέπει να γίνει παράλληλη χρήση της μπάρας μετατροπής σκελετού 2060/MB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά).

- Διαστάσεις (συνολικά στο ανάπτυγμα): 485 Χ 630 Χ 675 mm (ΜxΠxΥ).
- Υλικό: Ατσάλι.
- Χρώμα: Ασημί με μαύρες λεπτομέρειες.
- Χωρητικότητα: 3 ποδήλατα και FAT Bikes.
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 45 kg / 15 kg ανά ποδήλατο.
- Βάρος βάσης: 4 kg.
- Περιλαμβάνει: Εργαλεία συναρμολόγησης, ιμάντες δέσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας σύμφωνα. Συμβατό με XP R18-904-4:2008.

-> Δείτε το πλαίσιο πινακίδας με τα ενσωματωμένα φανάρια και τη πρίζα 7 πόλων 2760/MB ΕΔΩ
-> Δείτε τη μπάρα μετατροπής ποδηλάτου σε τριγωνική μορφή 2060/MB ΕΔΩ

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart