ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ JUZA ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MENABO

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ JUZA ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MENABO

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 8100/MB
EAN: 8003168019756
Viewed 2010 times
Τιμή: 144,40€


ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ JUZA ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MENABO

Βάση ποδηλάτου οροφής JUZA από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, ιδανική για τη μεταφορά 1 ποδηλάτoυ, συμβατή και με ποδήλατα μεγάλου μεγέθους, Mountain Bikes (MTB) και αγωνιστικά. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλων των ειδών μπάρες οροφής, πληροί όλες τις προδιαγραφές υψηλής ασφάλειας, χωρίς να υστερεί στο design και είναι ιδανική για να έχετε τον ποδηλατικό εξοπλισμό σας πάντα μαζί σε οποιαδήποτε απόδραση. 

Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με ρυθμιζόμενο βραχίονα, αναδιπλούμενο για να παραμένει κλειστή στην οροφή ή να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει χώρο όταν δεν είναι σε χρήση και είναι εξοπλισμένο με αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας για προστασία του ποδηλάτου κατά τη μεταφορά χωρίς τον κίνδυνο κλοπής σε πιθανή περίπτωση στάσης. 

Στο κάτω μέρος η ράγα (βέργα) συγκράτησης των ελαστικών είναι κατασκευασμένη εξίσου από αλουμίνιο, διαθέτει στα άκρα της 2 κυλιόμενους ιμάντες δέσης (δέστρες) με ρυθμιζόμενα λουριά για να συγκρατούν με απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα τους τροχούς του ποδηλάτου και είναι εξοπλισμένη με πρόσθετο αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο ασφαλίζει και κλειδώνει επάνω στις μπάρες με τη χρήση μοχλού γρήγορης ασφάλισης/απασφάλισης LEVER QUICK FIX.

Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί βάσει του τύπου της εκάστοτε μπάρας οροφής με 2 διαφορετικούς τρόπους και αναλυτικότερα με:

1) T-SYSTEM 20 mm: Κατάλληλο kit τοποθέτησης για μπάρες αλουμινίου, που διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος της μπάρας), το οποίο μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά. Συμβατό με μπάρες αλουμινίου, που έχουν το μέγιστο μήκος της υποδοχής T-track 20 mm (w) και το μικρότερο μήκος της υποδοχής T-track έως και 6.5 mm (x) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ή

2) U HOOK 12270/MB: Συμβατό kit τοποθέτησης για μπάρες, που έχουν διαστάσεις το λιγότερο 30 Χ 25 mm (min) ή το μέγιστο 65 Χ 35 mm (προαιρετικός σύνδεσμος, δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία - πωλείται ξεχωριστά).

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τον σκελετό του ποδηλάτου είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Συμβατή με σκελετούς ποδηλάτου, που έχουν διάμετρο min: 25 mm / max: 60 mm, διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, πλακέ, τριγωνικούς) 25 Χ 60 mm, διάμετρο ελαστικού min.: 22'' / max.: 29'', πλάτος ελαστικού max: 75 mm και μήκος μεταξονίου max: 1300 mm.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης για γρήγορη εφαρμογή και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Για την απευθείας τοποθέτηση της βάσης επάνω σε μπάρες αλουμινίου με εγκοπή σε σχήμα Τ, το μέγιστο φάρδος της μεγάλης πλευράς του διάκενου (T-track) που υποστηρίζεται είναι έως 20 mm.

- Μήκος βάσης (συνολικά): 1363 mm.
- Πλάτος βάσης (συνολικά): 220 mm.
- Ύψος ράγας βάσης: 32 mm.
- Απόσταση μεταξύ κέντρου δίσκου αλυσίδας - βραχίονα*: 300 mm.
- Υλικό: Αλουμίνιο με υψηλής ποιότητας πλαστικά εξαρτήματα.
- Χρώμα: Ασημί με μαύρες λεπτομέρειες.
- Χωρητικότητα: 1 ποδήλατο.
- Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 15 kg.
- Bάρος Βάσης: 3,4 kg.

- Περιλαμβάνει: Διπλό αντικλεπτικό σύστημα - μία κλειδαριά για τη βάση επάνω στις μπάρες, μία κλειδαριά για το ποδήλατο επάνω στη βάση, 2 κυλιόμενες δέστρες τροχών, μοχλό γρήγορης ασφάλισης/απασφάλισης LEVER QUICK FIX.

*Δείτε το διάγραμμα στις φωτογραφίες για πρόσθετες διαστάσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV and CITY CRASH, DIN 75302:1991

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart