ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ HUGGY LOCK ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ MENABO

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ HUGGY LOCK ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ MENABO

0 αξιολογήσεις 0 sold. Only 1 remain
Κατασκευαστής: Menabo
Κωδικός: 3630/MB
EAN:8003168824046
Viewed 2998 times
Τιμή: 55,90€


ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ HUGGY LOCK ΓΙΑ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ MENABO

Βάση ποδηλάτου οροφής HUGGY LOCK από την MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, ιδανική για τη μεταφορά 1 ποδηλάτoυ, μπορεί να τοποθετηθεί σε όλων των ειδών μπάρες οροφής, πληροί όλες τις προδιαγραφές υψηλής ασφάλειας και είναι κατάλληλη για να έχετε τον ποδηλατικό εξοπλισμό σας πάντα μαζί σε οποιαδήποτε απόδραση.

Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας, διαθέτει ρυθμιζόμενο βραχίονα με 2 ροδέλες για τέλεια προσαρμογή και συγκράτηση επάνω στο σκελετό του ποδηλάτου, αναδιπλούμενο για να παραμένει κλειστή στην οροφή ή να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει χώρο, όταν δεν είναι σε χρήση και αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας για πρόσθετη ασφάλεια του ποδηλάτου. Η σιδερένια βέργα (ράγα) στο κάτω μέρος της είναι κατάλληλα σχεδιασμένη με υποδοχή (αυλάκι) για να εφαρμόζουν απευθείας οι ρόδες του ποδηλάτου επάνω, ενώ παραμένουν σταθερές κατά τη μεταφορά με τους ιμάντες συγκράτησης (ρυθμιζόμενα λουριά). 

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τον σκελετό των ποδηλάτων είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Η βάση τοποθετείται με σύνδεσμο U HOOK 60 mm, συμβατό σύστημα δέσης με μπάρες αλουμινίου ή σιδήρου (μεταλλικές), που έχουν διαστάσεις το μέγιστο έως 58 Χ 50 mm (max).

Συμβατή με σκελετούς ποδηλάτου, οι οποίοι έχουν διάμετρο min: 28 mm / max: 60 mm, διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) 68 Χ 60 mm, διάμετρο ελαστικού min.: 22'' / max.: 29'', πλάτος ελαστικού max: 45 mm.

- Υλικό: Ατσάλι και πλαστικά εξαρτήματα.
- Χρώμα: Ασημί με μαύρες λεπτομέρειες.
- Χωρητικότητα: 1 ποδήλατο.
- Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 15 kg.

- Περιλαμβάνει: 2 ροδέλες συγκράτησης σκελετού, ιμάντες δέσης ελαστικών, αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας (κλειδαριά) για τον σκελετό του ποδηλάτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας TÜV, DIN 75302:1991.

-> Η βάση ποδηλάτου οροφής HUGGY LOCK διατίθεται και σε έκδοση χωρίς ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας στον βραχίονα ως HUGGY (3580/MB) και μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Δείτε αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΧΡΗΣΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Size Chart